Personvern

Personværnerklæring for ALOHA GRANHEIM (www.alohainstrument.no)

Vi i www.alohainstrument.no tar personvern på alvor, du kan våre trygg på at vi behandler dine personopplysninger på en sikker måte og vi kommer aldri til og dele dine opplysninger som epost adresse eller annen informasjon med en tredjepart

Ansvarlig

Daglig leder er ansvarlig for for ALOHA GRANHEIM's behandling av personopplysninger

Hva lagres

I forbindelse med din bestilling godtar du at vi lagrer følgende informasjon: navn, adresse, telefonnummer og epost, vi lagrer og deler denne informasjonen som er nødvendig for og levere bestillingen til deg. Ingen informasjon om betalingskort og lignende lagres i våre systemer.

Deling av informasjon til tredjeparter

For og kunne levere din bestilling må også opplysninger deles med tredjepart som for eksempel speditør (Posten etc.) og betalingsløsning (OnPay, Vipps etc.). Utover dette deler vi ikke personopplysninger med noen andre, dersom vi ikke er rettslig forpliktet.

Lagring/sletting av opplysninger

Personopplysninger lagres i 5 år. Etter 5 år vil fortsatt ordreopplysninger være lagret i våre systemer, men personopplysninger som navn og adresse blir automatisk slettet.

Dine rettigheter

ALOHA GRANHEIM behandler personopplysninger i henhold til personopplysningsloven, du kan når som helst kreve innsyn i dine opplysninger og kreve sletting av disse.

 

Ønsker du mer informasjon kontakt oss på aloha@alohainstrument.no